Nova stranica KD Kozala

Moderan izgled i funkcionalnosti za bolje iskustvo.

Brojne aktivnosti, koje predvodimo u našom društvu KD Kozala, zahtijevaju redovnu i odličnu komunikaciju putem modernih digitalnih alata. Tako smo u proteklih nekoliko mjeseci napravili značajne korake za približavanje našeg rada korisnicima.

Savjeti

Kako postupiti u slučaju smrti i informacije, bitne za najam grobnih mjesta, sa novom internet stranicom biti će lakše dostupne. Istodobno brojne veze između sadržaja olakšavaju korisniku pristup informacijama, koje su bitne za njega.

Tražilica pokojnika

Jedno od najvažnijih rješenja predstavlja nam tražilica pokojnika. Brojna groblja, koja održavamo, zahtijevaju poseban pristup rješenju, zato ćemo u narednim danima i mjesecima postupno integrirati te funkcionalnosti u internet stranicu.

Raspored sahrana

Kao i na našoj prošloj internet stranici, raspored sahrana je uvijek aktualno prikazan. U sljedećim danima i mjesecima postupno ćemo poboljšavati prikaz i korisničko iskustvo.

Kulturna baština groblja

Razumijevanje kulturne baštine je vrlo bitno za razvoj groblja, kao i grada. Suvremeni način života promjenjuje izgled i korištenje groblja, kao i njihovo financiranje. Groblja postaju parkovi, turistička područja, kao i obrazovne sredine za škole.

Zbog značajnosti tog aspekta, a istodobno potrebe po razdvajanju od tradicionalnih oblika korištenja groblja za sahrane, napravili smo dodatnu internet stranicu Park uspomena.

Na toj stranici možete pratiti sve naše aktivnosti u ASCE, European Cemeteries route i drugim projektima, kojima pratimo i razvijamo groblja kao kulturnu baštinu i turističku ponudu grada Rijeke.

Besplatni telefon
0800 248 247
x
x
x