Zapošljavanje

Zajedno postanimo najkvalitetniji davatelj pogrebnih, grobarskih i klesarskih usluga na području Grada Rijeke, odnosno Primorsko-goranske županije.

Otvoreni natječaji:

KLESAR/KLESARICA

Opis poslova:
- prema nacrtima, nalozima i uputama izrađuje i ugrađuje klearske proizvode i usluge (ručno ili strojno) od kamena, granita, umjetnog kamena i drugo
- obavlja građevinske radove na grobljima
- obavlja i druge poslove po nalogu poslovođe i rukovoditelja službe

2 izvršitelja, na određeno vrijeme na 3 mjeseca s mogućnošću produljenja – tražena sprema: SSS tehničkog usmjerenja

U svrhu prijave potrebno je dostaviti: životopis sa zamolbom, presliku važeće osobne iskaznice, presliku domovnice, dokaz o završenoj srednjoj školi tehničkog usmjerenja, uvjerenje o nekažnjavanju ne starije od 3 mjeseca, elektronički zapis o radnopravnom statusu, na e-mail: pisarnica@kd-kozala.hr ili na adresu Braće Hlača 2A, 51000 Rijeka – do 31. svibnja 2022. godine (svi detalji objavljeni su na službenim stranicama HZZ-a)


RADNIK/RADNICA U KLESARIJI

Opis poslova:
- pomoć pri obavljanju poslova na izradi klesarskih proizvoda i usluga od materijala mramora, kamena, granita i dr.

2 izvršitelja, na određeno vrijeme na 3 mjeseca s mogućnošću produljenja – tražena sprema: NSS

U svrhu prijave potrebno je dostaviti: životopis sa zamolbom, presliku osobne iskaznice, presliku domovnice, dokaz o završenom obrazovanju, uvjerenje o nekažnjavanju ne starije od 3 mjeseca, elektronički zapis o radnopravnom statusu, na e-mail: pisarnica@kd-kozala.hr ili na adresu Braće Hlača 2A, 51000 Rijeka – do 31. svibnja 2022. godine (svi detalji objavljeni su na službenim stranicama HZZ-a)

Besplatni telefon
0800 248 247
x
x
x